неділю, 12 червня 2016 р.

Паперові містерії

   




Пізнавально-розважальний калейдоскоп «Паперові містерії» відбувся в Луцькій районній бібліотеці для дітей під час чергового засідання клубу за інтересами «Цікаве дозвілля». Під час заходу бібліотекар Мирослава Крищук розповіла юним користувачам хронологію винайдення паперу, про його розвиток та вдосконалення, коли і як з`явився папір в такому вигляді до якого ми звикли.



   З допомогою працівника бібліотеки Алли Гладун юні читачі з великим задоволенням робили різноманітні вироби з паперу.
    

   


     Також Вова Овчар, Максим та Соломійка Бенедики навчали  присутніх виготовленню паперових пташечок. Борові Каріна, Рувім та Даниїл, Максим Саган та Софійка Рибацька провели невеличкий майстер-клас з виготовлення підставки для олівців.


    На завершення заходу ляльковий театр «Веселка» показав виставу за сценарієм Неллі Гергель «Лисичка та журавель».

середу, 1 червня 2016 р.

"Дітям - радість, дітям - сонце, дітям - мир і доброта".

                             
    До Міжнародного дня захисту дітей в Луцькый дитячій районній бібліотеці було проведено інтелектуально-розважальну гру "Дітям - радість, дітям - сонце, дітям - мир і доброта". Працівники бібліотеки розповіли юним читачам де, ким і коли було запроваджено це свято, про права та обов`язки дітей, про необхідні умови для щасливого та гармонійного розвитку майбутніх поколінь. Адже, що є найважливішою умовою щасливого дитинства? Звичайно ж мирне співіснування людей, що є гарантією спокійного та радісного життя кожної окремої родини.
   Також до уваги користувачів була представлена виставка літератури "Зростаймо громадянами", а ляльковий театр "Веселка показав виставу "Скажем корупції - НІ!"