пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Діти і батьки читають залюбки

   
    Народна мудрість гласить: «В житті людини є три цінності: хліб- щоб бути здоровим і сильним, жінка- щоб не обірвалася ниточка життя і книга- щоб не розірвався зв'язок поколінь».

     Щоб виховати у дітей стійкий інтерес до  читання потрібно, щоб і батьки розуміли що книга - це зв’язок дитини з широким світом, з мовою, з культурою своєї країни та інших народів світу.

          










        Саме тому в районній книгозбірні для дітей було проведено годину книголюба «Діти і батьки читають залюбки». Участь у заході взяли читачі бібліотеки віком семи-одинадцяти років, їхні мами та бабусі. 
   



     Про роль книги в житті маленького громадянина, про важливість читання разом з батьками розповідала завідувач бібліотеки Галина Солодуха. З новою літературою, що надійшла до бібліотеки познайомила присутніх  бібліотекар Мирослава Крищук. 

     Мами та бабусі охоче розповідали про книги, які вони читали в своєму дитинстві,а також про своїх улюблених літературних героїв. Для маленьких користувачів була відкрита тематична поличка « Книги, які читали ваші батьки».
       Самі ж діти рекомендували одне одному прочитати твори, які сподобались кожному з них.
          
    На закінчення зустрічі ляльковий театр « Веселка» запропонував переглянути вистави за мотивами українських народних казок «Лисичка та  Журавель», « Коза- дереза».

        

Немає коментарів:

Дописати коментар