вівторок, 5 грудня 2017 р.

Доброта зігріває серця



     Кожному з нас хочеться, щоб нас оточували добрі, щирі, чуйні люди, які вчасно прийдуть на допомогу, не залишать наодинці з бідою, допоможуть в тяжку хвилину, або просто поплачуть чи порадіють разом з тобою. Але, щоб бути добрим, лагідним, уважним до інших. 




     Саме проблемам людяності, доброти, ввічливості був присвячений урок моралі «Доброта зігріває серця», який організували для учнів молодших класів Рованцівської школи (класоводи:Наталія Киричук, Тетяна Зайчук, Оксана Зарубич, Тетяна Левчук) директор цього освітнього закладу Валентина Марчук, завуч по виховній роботі Оксана Царикова, завідувачка шкільної бібліотеки Руслана Літковець та працівники районної бібліотеки для дітей.
     Бібліотекарі розповідали маленьким читачам, як самому стати добрим, ласкавим, уважним і як в цьому можуть допомогти книги.
     Руслана Літковець підготувала для перегляду відеоролики про книги та відкрила тематичну тематичну поличку «Книга вчить, як на світі жить». А ще діти подивилися лялькову виставу «Добрим бути краще», яку для них підготував ляльковий театр «Веселка» Луцької районної бібліотеки для дітей. 

     











Директор школи Валентина Марчук подарувала районній бібліотеці на згадку про зустріч підбірку літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар