середу, 1 березня 2017 р.

«Хотіла б я піснею стати…»



    Творчості нашої землячки, геніальній письменниці  Лесі Українці був присвячений усний журнал «Хотіла б я піснею стати…», який провела Торчинська бібліотека для дітей спільно з класним керівником 3-Б класу місцевої школи Надією Баранчук , музичною школою та районною бібліотекою для дітей.

     В гарно прикрашеній залі, з портретом великої Українки в центрі, зібралися маленькі читачі бібліотеки, щоб доторкнутися до її безсмертного слова.
       Волинськими шляхами геніальної письменниці повела присутніх зав.бібліотекою Світлана Скопюк. Вчителька Надія Баранчук зробила акцент на значенні творчості письменниці в українській і світовій літературі.

Маленькі читачі розповідали про дитячі роки поетеси, її дружбу з братиком Михайликом, про перші написані вірші. Юні бандуристки Софія Гордійчук, Катерина Ткачук та Олександра Сидорчук (викладач класу бандури Алла Семенюк) виконали твори присвячені дочці волинського краю.
     В знак своєї шани і любові до поетеси діти «сплели» вінок з  квітів, що символізують безсмертя, вірність, ніжність і любов. Ляльковий театр «Веселка» Луцької районної бібліотеки подарував виставу за твором Лесі Українки «Біда навчить».

Немає коментарів:

Дописати коментар