четвер, 5 лютого 2015 р.

«Повертайся живим! Повертайся з перемогою!»

Слово «війна», яке ми знали тільки з книг, кінофільмів, підручників з історії сьогодні увірвалося в наше життя. Кожен день на Сході нашої країни наші рідні, близькі, сусіди і просто знайомі захищають нас з вами, нашу Вітчизну, нашу свободу і волю. Сьогодні ми з тривогою чекаємо новин звідти, молимось і надіємось, що вони повернуться живими і з перемогою.
Акція «Повертайся живим! Повертайся з перемогою!», яку ініціювала ГО «Фундація розвитку громад» (виконавчий директор Юлія Євпак) пройшла в Луцькій районній бібліотеці для дітей. В ній взяли участь учні 1-9 класів, які є читачами бібліотек – філій сіл Коршовець, Промінь, Підгайці, Боратин, Буяни, Маяки, Милуші, а також читачі районної бібліотеки для дітей.

 
Юлія Євпак провела майстер-клас з виготовлення ангелів-охоронців. В створення їх діти вклали всю свою любов, всю свою душу, своє уміння і майстерність. Всі виготовлені ангелики будуть відправленні бійцям на Схід, надіємось, що вони будуть хорошими оберегами нашим захисникам.

 А поки діти були зайняті роботою над ляльками, їхні наставники–бібліотекарі долучились до плетіння маскувальної сітки, яка також буде передана в зону бойових дій.




Немає коментарів:

Дописати коментар