вівторок, 17 лютого 2015 р.

Письменники Волині - дітям

Знайомство з книгою починається з самого дитинства. Перша казочка, перший віршик, перше прочитане самостійно слово залишають глибокий слід у дитячій душі.


     Світ дитячої літератури цікавий і різноманітний. І серед цього різноманіття твори волинських письменників займають визначне місце. Літературний ранок "Письменники Волині - дітям" організували для вихованців Тарасівського ДНЗ "Сонечко" Луцька районна бібліотека для дітей та завідувач цього закладу Світлана Кліменчук.

     Бібліотекарі познайомили дошкільнят з книгами Надії Гуменюк, Наталі Граніч, Ніни Горик, Петра Маха, Івана Чернецького, Василя Слапчука та інших.
     Особливу увагу працівники бібліотеки та вихователь цього дитячого садочка Оксана Супрунюк приділили життю та творчості нашої геніальної поетеси Лесі Українці. З цікавістю слухали діти про дитячі роки письменниці  в Луцьку, про її життя в Колодяжному, познайомилися з її творами для дітей.
     Ляльковий театр "Веселка", що діє при районній бібліотеці показав виставу "Біда навчить" за однойменним твором письменниці.
                                                                    
                                        

2 коментарі: