четвер, 21 травня 2015 р.

Цікава преса на всі інтереси

     
Наше життя кожен день наповнене різними подіями, новинами в світі, в нашій країні. Кожен день щось міняється, з`являється нове, незвичне. Допомогти дітям не загубитися серед безлічі цієї інформації, передати матеріал і доступній, цікавій для них формі призначені дитячі газети та журнали. Щоб познайомити читачів з дитячою пресою, навчити їх користуватися нею, в районній бібліотеці для дітей був проведений інтерпрайс «Цікава преса на всі інтереси».

     Сашу Гладуна зацікавив журнал «Професор Крейд», Юлії Холкіній сподобався журнал «Юная леди», Лілія Казван та Уляна  Шабала з задоволенням переглянули газету природничого характеру «Колосочок». Максиму Бенедику сподобався вірш про Україну, який він прочитав в журналі «Дзвіночок».
     Бібліотекарі також познайомили присутніх з журналами «Колосок», «Барвінок», «Малятко», «Світ дитини»,»Зернятко» та іншими представленими на бібліотечній виставці «Сторінками дитячої преси». Також маленькі читачі переглянули лялькову виставу за мотивами української народної казки «Рукавичка».

Немає коментарів:

Дописати коментар