пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Книг незмірна глибина



      Учні 7-го класу Ратнівської ЗОШ 1-3 ст. з книгою дружать з самого дитинства. Цю любов до читання, до літератури їм прищепили і вчителі в школі, і шкільний та сільський бібліотекарі, і батьки. І хоч кожен з них має свої уподобання, свої смаки, та для кожного з них  книга є вірним другом та порадником.
  Тому з радістю завітали школярі в районну бібліотеку для дітей, де для них працівники книгозбірні спільно з класним керівником цього класу Любов`ю Чернюк, шкільним бібліотекарем Ларисою Скиданюк та бібліотекарем сільської бібліотеки-філії Антоніною Мартинюк провела літературний експрес «Книг незмірна глибина».

      Розпочався масовий захід із знайомства з районною книгозбірнею, про історію створення якої, книжкові фонди, періодичні видання повідала завідувач бібліотеки Галина Солодуха.

  З захопленням слухали юні користувачі розповідь бібліотекаря Мирослави Крищук про цікаві факти з життя Івана Нечуя-Левицького, Івана Франка, Ольги Кобилянської, Анатолія Костецького, Зірки Мензатюк та інших. Також пані Мирослава познайомила  всіх з книгами серії «Життя видатних дітей» та книгою Анатолія Костецького «Пригоди славнозвісних книг».


      З незвичайним, таємничим світом, з загадковими фактами в історії людства та землі, з цікавинками тваринного та рослинного царства за допомогою довідкових видань познайомила присутніх бібліотекар Лариса Панасюк.

     Під час заходу діяла книжкова виставка-прем`єра «Краще. Сучасне. Дитяче».
   Діти познайомилися з роботою гуртка ляльки і книги «Веселка», що діє при районній бібліотеці для дітей та охоче взяли прочитати твори сучасних письменників України.

    Галина Солодуха подякувала всім за участь у масовому заході, побажала побільше читати книг та запросила частіше відвідувати районну, шкільну і сільську бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар